All You Can Eat Citra Raya

Fatih.co.id

All You Can Eat Citra Raya
All You Can Eat Citra Raya

All you can eat maksudnya apa ya kak?

1. All you can eat maksudnya apa ya kak?

Jawaban:

All you can eat =

Makan sepuasnya

2. apa artinya all u can eat​

Jawaban:

semuanya dapat kamu makan

Penjelasan:

Jawaban:

semua kamu bisa makan

Penjelasan:

semogamembantu:)

3. Now we can all eat dinner.what does this sentence mean

all of we can eat the dinner 😀

4. let’s all eat together..

and then, where the question

5. What will you say if you want to eat?Can…..​

Jawaban:

Can i have something to eat?

6. Let’s all eat together​

Jawaban:

ayo semua makan bersama

Jawaban:Ayo kita makan bersama

Penjelasan:

7. You can eat this food with a spoon…fork

Jawaban:

You can eat this food with a spoon and fork.

Penjelasan:

Semoga membantu ^^

8. Arrange the words into good sentence eat-don’t-all-it-have-to-you​

Arrange the words into good sentence eat-don’t-all-it-have-to-you

Jawaban:

You d
on’t have to eat all it.

you don’t have to eat all it

penjelasan:

maaf kalau salah

9. nama penjual tanaman hias citra raya

Jawabannya
Pedagang
Semoga membantu

Tigaraksa, Bougenvilasri

10. not can you food spicy eat susun kata​

You can not eat spicy food

(Kamu tidak bisa makan makanan pedas)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Penjelasan:

Subject + can not + Verb1 + Object

You + can not + eat + Spicy food

Macam – Macam Subject

I = Saya

You = Kamu

They = Mereka

We = Kami/Kita

She = Dia (Perempuan)

He = Dia (Laki-Laki)

Beberapa Contoh Verb1

eat = Makan

drink = Minum

study = Belajar

make = Membuat

go = Pergi

help = Bantu

mix = Campur

call = Panggil

tell = Cerita

look = Lihat

write = Menulis

etc.

===========================

DetailJawaban

Mapel : English Languange

Kelas : SD

Kode Soal : 5

Materi : Arrange word

Kategorisasi : –

11. you(feel)sick,of you eat?All the cakes….use simple future​

Jawaban:

you will feel sick, if you eat

Penjelasan:

Subject + will/shall + Verb 1 + object

12. what can you do withI can eat withmayhandsyour hands?i can​

Jawaban:

your hand

Penjelasan:

what can you do with : apa yg dapat kamu lakukan dengan

I can eat with : saya dapat makan dengan

may : dapat

hands : tangan

your hands? : tanganmu?

i can​: saya dapat

13. you have to….a banana before you can eat it! ​

Jawaban:

Peel

Penjelasan:

You have to peel a banana before you can eat it!

Arti dari soal “Kamu harus … pisang sebelum kamu bisa memakannya!”.

Tentunya untuk mengisi titik-titik tersebut adalah mengupas. Karena sebelum kita bisa makan pisang, harus kita kupas terlebih dahulu kulitnya. Sedangkan dalam bahasa Inggris mengupas bahasa Inggris nya “peel

14. lets all eat together?Jawaban :​

Jawaban:

okay that seems like a good idea,let’s go

15. My roommate…..(eat) breakfast at excatly seven o’clock every morning. I usually…..(eat,not) breakfast at all. What time…..(eat,you) in the morning ?​

Jawaban:

My roommate eats breakfast at exactly seven o’clock every morning. I usually do not eat breakfast at all. What time do you eat in the morning?

Penjelasan:

In Simple Present Tense, the sentence

“My roommate eats breakfast at exactly seven o’clock every morning.” is a positive sentence.”I usually do not eat breakfast at all.” is a negative sentence.”What time do you eat in the morning?” is an interrogative sentence.

​Semoga membantu! 🙂

16. What can you eat for dinner?​

Jawaban:

what can you eat for dinner

apa yang bisa kamu makan untuk makan malam

-fried rice

-fried chicken

-steak

-soup

-grilled chicken

-etc

17. Let’s all eat together

ayo semua makan bersamaMari semua makan bersama

18. Tentukan kalimat tanya dari you fat Brother wants to eat all the time​

Jawaban:

are your fat brother’s wants to eat all the time?

Penjelasan:

maaf kalau aku salah. 🙂

Jawaban:

why your brother wants to eat all the time?

19. 2.Respond to the suggestion and offers below: A. Can i help you? B. Why don’ you join us for lunch? C. Let’s all eat together​

Jawaban:

B. why don’t you join us for lunch

a. can i help you?
yes, sure, thank you very much.

b. why don’t you join us for lunch?
i’m sorry, because i have had my lunch.

c. let’s all eat together.
let’s have lunch.

maaf kalau ada yang salah

20. let’s all eat together​

Jawaban:

bahasa indonesia nya = ayo kita semua makan bareng

Penjelasan:

salah bodo

Jawaban:

b.indo:ayo kita makan bersama

Penjelasan:

Video Terkait

Bagikan: