He's There In The Dark

Fatih.co.id

He's There In The Dark
He's There In The Dark

He's there in the dark Bahasa indonesianya??

Daftar Isi

1. He’s there in the dark Bahasa indonesianya??

dia ada disana dalam kegelapan.

Dia di sana di dalam kegelapan…

2. Apa pesan dari He’s there in the dark He’s there in my heart He waits in the winds He’s gotta play a part Troble is a friend

dia disana di kegel
apan

dia disana didalam hatiku

dia menunggu di angin

dia harus main diantara itu

masalah adalah teman

3. You and I are lost in boundless darkness, beautiful right?the questionWhat’s in the dark there?​

Jawaban:

The answer is, which is getting lost in the dark

sorry if it’s wrong

4. We climbed slowly and enjoyed the night there . After 7 hours walking in the dark, we could reach the top of the mountain.Translate?

Jawaban:

Translate:

Kami perlahan mendaki dan menikmati malam disana. Setelah 7 jam berjalan saat gelap, kami dapat mencapai atas gunung.

Penjelasan:

Jawaban:

Kami naik perlahan dan menikmati malam di sana. Setelah 7 jam berjalan dalam kegelapan, kita bisa mencapai puncak gunung.

5. find a picture of a person in english in mind starter. don’t show your partner. describe the person. your partner saya who itu is.a : he’s good – looking. he’s got short dark hair and brown Eyes. he’s got a nice smile b : is it …..? tolong bantu jawabannya dong ​​

Jawaban:

maaf ya aku gabisa bahasa Inggris

6. artidari alone in the dark​

Jawaban:

sendiri di dalam kegelapan

Jawaban:

alone = sendiri

in the dark = di dalam kegelapan

Alone in the dark = sendiri di dalam kegelapan

7. he’s having his lunch in the canteen. he’s having his lunch the canteen.​

Jawaban:

dia sedang makan siang di kantin

he’s having his lunch in the canteen

dia punya di kantin

he’s having his lunch the canteen

8. Dari kalimat ini, mana yang benar? A. The snows falling and dancing in the dark. B. The snows are falling and dancing in the dark.

yang B
maaf klo salah yaA.the snows falling and dancing in the dark.

9. …lost in the dark …what is the antoym of dark?

Antonym of “dark” is “bright”

Antonym mean the opposite. Because dark mean gelap so the right answer is bright (terang)

Jawaban:

light

penjelasan: karena lawan kata(antonym) dari gelap(dark) adalah terang(light)

10. find a picture of a person in english in mind starter. don’t show your partner. describe the person. your partner saya who itu is.a : he’s good – looking. he’s got short dark hair and brown Eyes. he’s got a nice smile b : is it …..? tolong bantu jawabannya dong ​

Ndak tau sya please maaf ya

11. There were … in the sky a. red b. grey c. dark d. light

d. light

Maaf kalau salah:’D.
Sorry (Maaf) kalau salah ya

12. arti dari dancing in the dark

sedang menari dalam kegelapan Semoga membantuArti dari dancing in the dark

=> Mencari Di Kegelapan

13. bird ……..flaying in the dark​

Jawaban:

Bird is flying in the dark

Penjelasan:

Semoga membantu️

Jawaban:

Bird IS flaying in the dark​

Penjelasan:

Maaf jika salah

14. plisss di jawabQuestion:1The McDonalds and the Korfmans are the names of his2. There are … trees in the garden.3. There is a small … tree in the garden.4. The color of the apples is …5. Max ia the Rottweiler and he’s very friendly and not …6. There is also a white … in the garden.7. There are green, red and yellow … in the garden.8. Luke must stay in the garden because he’s too … to go camping.​

Jawaban:

2.many

3.stem

4.red

5.arrogant

6.rabbit

7.flower

8.Often

15. 2. There are garbage cans too In the … ….park.A.BeautifulB. DarkC. shadyD. all the true​

Jawaban:

C : Shady

There are garbage cans too in the shady park.

– Sorry if there was a mistake, Peace.

16. he’s the …… (good) player in the whole school

Best, sama dengan good. Tapi untuk pertanyaanmu itu, kata Best lebih tepat.

dia itu orang yang baik di sekolah ini

17. Apa arti : Light in the dark

Jawaban:

Light in the dark artinya “Terang Dalam Gelap”

artinya : Light in the dark

adalah = terang dalam gelap.

18. He’s tall.he has….He has dark skin.

Jawaban:

He has thin body.He has flat noseHe has brown eyes.He has handsome face.

Penjelasan:

He has = Dia memiliki.

He has thin body : Dia memiliki tubuh yang kurus.He has flat nose : Dia memiliki hidung pesek.He has brown eyes : Dia memiliki mata coklatHe has handsome face : Dia memiliki wajah yang tampan.

~ Semoga Membantu !!

19. apa arti color in the dark ??​

Jawaban:

warna di dalam kegelapan

Jawaban:

warna dalam gelap

_____

20. 44. Fill in the blank with the suitable conjunction! The writer and his friends returned to their lodge … it was dark there.

Jawaban:

although

Penjelasan:

Si penulis dan teman-temannya kembali ke kabin mereka meskipun di dalam sana gelap.

Semoga membantu

Video Terkait

Bagikan: